Yrityksestä


Kirjoitan asioista, jotka antavat minulle voimavaroja. Tuotan asioita, jotka lisäävät muiden fyysisiä sekä henkisiä voimavaroja

“The story of me…”


Kuka olen?

Yritykseni, blogini ja kaikki tuottamani sisältö tähtäävät fyysisten sekä henkisten voimavarojen kehittymiseen. Valmennan ammatikseni urheilijoita sekä aivan tavallisia ihmisiä. Valmennukseni ovat pääasiassa keskittyneet personal trainer valmennuksiin ja urheilun saralla jääkiekko maalivahtivalmennuksiin. Toimin tällä kaudella JuniorPelicansin maalivahtivalmennuskoordinaattorina sekä Hc Giantsin maalivahtivalmentajana. Valmennettaviini kaukalossa kuuluu siis joka viikko F-junnuista aina aikuisiin miehiin. Tuotan myös mentaalivalmennusta juniorijääkiekkojoukkueille sekä eri kokoisille yrityksille. Toimin myös Suomisarjaa pelaavan Kotkan HK Titaanien fysiikkavalmentajana kauden 2017-2018 loppuun asti.

Jokainen meistä on ainutlaatuinen yksilö. Tästä syystä otan huomioon muun muassa yksilön tavoitteet ja tarpeet, vahvuudet, heikkoudet, erityisosaamiset, rajoitteet sekä psyykkiset ominaisuudet. Yksilön optimaalisen kehityksen kannalta on siis huomioitava todella laaja kokonaisuus. Oli kyseessä sitten uuden taidon oppiminen, fyysisen kunnon parantaminen tai vaikka henkisen puolen vahvistaminen. Tulen aina ottamaan yksilön kokonaisuuden huomioon työssäni ja siksi tarjoan yksilöllistä ja persoonallista valmennusta luotettavasti kaikille valmennettavilleni.

Olen, Tino Turkia, 27-vuotias lahtelaistunut henkilö, jonka sydän sykkii valmentamisen ja urheilun lisäksi ulkona liikkumiselle sekä vaelluksille ympäri pohjoisia erämaita. Näistä saan etenkin henkisiä voimavaroja itselleni ja kirjoitan siksi kyseisistä aiheista blogiini.

Suurin voimavarojen lähteeni on kuitenki Perheeni, johon kuuluvat avopuoliso Sofi sekä lapinkoira Ráhkis. Heidän kanssaan jaan arkeni sekä seikkailuni ja nämä kaksi osaavat täydellisesti tasapainoittaa kaiken ympärillä olevan.

Tino Turkia

#CoachT

Profiili.jpg

Inresco Group, toimitusjohtaja

Voimavarat Coaching & Wellness, päävalmentaja

JuniorPelicans, maalivahtivalmennuskoordinaattori

Hc Giants, maalivahtivalmentaja

HK Titaanit, fysiikkavalmentaja

Syntynyt 23.10.1990 Kotkassa

eliteprospects.com

 

Aiempi valmennuskokemus

Trainerina Fressillä, jääkiekkovalmentajana mm Kotkan Titaaneissa, Pelicans2000, HeKi:ssä, Pelicansissa. Maalivahtivalmennusta tehnyt yllä olevien seurojen lisäksi SaPkossa ja Pietarin Dinamossa. Yleisurheiluvalmentajana Lahden Ahkerassa.

Koulutus

Liikunnanohjauksen perustutkinto, Tanhuvaaran urheiluopisto

APT-Personal trainer

Yrityksestä

Voimavarat Coaching & Wellness tarjoaa valmennus- ja hyvinvointipalveluita henkilöille sekä yrityksille. Täältä saat juuri sinun tarpeisiisi sopivan yksilöllisen ratkaisun! Käytä voimavarojasi paremmin ja saavuta lujempi keho sekä vahvempi mieli.

Toimialue

Päätoimialueena on Lahti sekä koko muu Päijät-Häme. Lahdessa pääasiallisena harjoituskeskuksena on Vesijärvenkadulla sijaitseva Maken Fitness Center. Ohjatut harjoitukset sekä tapaamiset voidaan myös toteuttaa haluamassasi paikassa! Omalla kuntosalillasi, lähimmällä urheilukentällä, lenkkipolulla, toimistollasi tai vaikka kotonasi! Sopimuksen mukaan kaikki palvelut onnistuvat myös pääasiallisen toimialueen ulkopuolella, koko Suomessa. Ota yhteyttä rohkeasti vaikka olisit pidemmänkin matkan päässä.

 

Markkinointi ja varusteyhteistyö

Teen yritykseni sekä blogini kautta yhteistyötä urheiluvarusteiden ja -palveluiden kanssa. Blogin lisäksi Instagram ja Facebook ovat aktiivisia kanaviani. Kirjoitan rehellisesti, suoraan ja siihen on monen helppo samaistua. Omaan vahvan kokemuksen ja asiantuntemuksen liikunta-alalta, varusteista sekä retki- ja ulkoilukohteista. Varusteet/välineet joutuvat käytössäni taatusti koville ja näiden kokemusten perusteella voin suositella niitä eteenpäin.

Yhteistyössä

Ota yhteyttä

tino.turkia@voimavarat.com