“The story of this…”


Yleisesti

Voimavarat Coaching & Wellness tarjoaa valmennus- ja hyvinvointipalveluita henkilöille sekä yrityksille. Meiltä saat juuri sinun tarpeisiisi sopivan yksilöllisen ratkaisun! Käytä voimavarojasi paremmin ja saavuta lujempi keho sekä vahvempi mieli.

Valmennuksesta vastaa Inresco Groupin toimitusjohtaja ja Voimavarat Coaching & Wellnessin päävalmentaja Tino Turkia.

Toimialue

Päätoimialueena on Lahti sekä koko muu Päijät-Häme. Lahdessa pääasiallisena harjoituskeskuksena on Vesijärvenkadulla sijaitseva Maken Fitness Center. Ohjatut harjoitukset sekä tapaamiset voidaan myös toteuttaa haluamassasi paikassa! Omalla kuntosalillasi, lähimmällä urheilukentällä, lenkkipolulla, toimistollasi tai vaikka kotonasi!

Sopimuksen mukaan kaikki palvelut onnistuvat myös pääasiallisen toimialueen ulkopuolella, koko Suomessa. Ota yhteyttä rohkeasti vaikka olisit pidemmänkin matkan päässä!

Tarina

Yritys sai alkunsa perustajansa, Tino Turkian, ideasta tuoda jotain uutta alueelle sekä koko Suomen liikunta-alalle. “Vuosia valmentajana toimineena halusin luoda jotain omaa ja sellaista joka yhdistäisi eri alalajeja isoksi kokonaisuudeksi. Päätin perustaa Inresco Groupin ja alkaa tuottamaan valmennus- ja hyvinvointipalveluita Voimavarat Coaching & Wellness nimellä. Toiminta ei ole sidottuna mihinkään valmiiseen kaupalliseen konseptiin tai ketjuun, vaan kaikki tekeminen ja toteutus ovat aina yksilöllistä ja luotettavaa, joissa näkyy persoonallinen kädenjälki. Teen siis vain semmoisia asioita, joista ymmärrän sekä nautin. Siksi pystyn toimimaan kokoajan omilla vahvuuksillani ja tämä mahdollistaa laadukkaan valmentamisen.”

Miksi?

“Olen aina ollut valmentajana yksilökeskeinen ja pyrkinyt ottamaan nimenomaan yksilön mahdollisimman hyvin huomioon oli kyseessä sitten peruskuntoilija tai esimerkiksi huipulle tähtäävä jääkiekkoilija. Yksilön kehitykseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin vaikuttavat niin monet eri tekijät. Ei riitä, että nostellaan salilla rautaa tai syödään jonkin tietyn tarkan kaavan mukaan. On löydettävä hyvä balanssi jokaisella osa-alueella, jolloin yksilö pystyy hyödyntämään henkisiä ja fyysisiä voimavarojaan paremmin. Tätä haluan opettaa ja antaa kaikille valmennettavilleni. Tästä syystä perustin myös yritykseni. Haluan tarjota uusia työkaluja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kehittämiseen. Oli kyseessä sitten ihminen, joka haluaa pudottaa painoaan tai yritys, jonka tavoitteena on työntekijöiden parempi työmotivaatio tai vaikkapa huipulle pyrkivä urheilija, joka kaipaa apua arjen järjestelyihin sekä kasvamaan kokonaisvaltaisemmaksi urheilijaksi”

Kuka?

Tino Turkia

#CoachT

Profiili.jpgInresco Group, toimitusjohtaja

Voimavarat Coaching & Wellness, päävalmentaja

JuniorPelicans, maalivahtivalmennuskoordinaattori

Hc Giants, maalivahtivalmentaja

Syntynyt 23.10.1990 Kotkassa

inresco_logouusivektori_03


DSC_0068

dinamo_kuva
Pietarin Dinamo

TEAM.jpg

voimavarat_logo4.0_03


Valmennusfilosofiani:

Jokainen meistä on ainutlaatuinen yksilö. Tästä syystä on otettava huomioon muun muassa yksilön tavoitteet ja tarpeet, kyvykkyys, vahvuudet, heikkoudet, erityisosaamiset, rajoitteet sekä psyykkiset ominaisuudet. Yksilön optimaalisen kehityksen kannalta on siis huomioitava todella laaja kokonaisuus. Oli kyseessä sitten uuden taidon oppiminen, fyysisen kunnon parantaminen tai vaikka henkisen puolen vahvistaminen. Tulen aina ottamaan yksilön kokonaisuuden huomioon työssäni ja siksi tarjoan yksilöllistä ja persoonallista valmennusta luotettavasti kaikille valmennettavilleni.

Muista keskittyä matkaan, äläkä päämäärään ja saavuta lujempi keho, vahvempi mieli!

Aiempi valmennuskokemus:

Trainerina Fressillä, jääkiekkovalmentajana mm Kotkan Titaaneissa, Pelicans2000, HeKi:ssä, Pelicansissa. Maalivahtivalmennusta tehnyt yllä olevien seurojen lisäksi SaPkossa ja Pietarin Dinamossa. Yleisurheiluvalmentajana Lahden Ahkerassa.

Koulutus:

Liikunnanohjauksen perustutkinto, Tanhuvaaran urheiluopisto

APT-Personal trainer

Yhteystiedot:

email tino.turkia@voimavarat.com

gsm 0407553190

www.voimavarat.com

www.apt-personaltrainer.fi

apt_banner2.jpg

sy_jasenyritys_2017_200x100px_1.png

 

 

Kuvat ©Jenna Pitkänen