Personal Training


Personal training Lahdessa sekä lähialueilla


Lisää voimaa, enemmän kestävyyttä, liikkuvampi keho, parempaa suorituskykyä. Ole parempi versio itsestäsi ja saavuta lujempi keho sekä vahvempi mieli!

Oma valmennusfilosofiani pyörii ominaisuuksien kehittämisen ympärillä. On tunnettava ihmiskehon anatomia sekä huomioitava fysiologiset faktat. Mikäli haluat parempaa suorituskykyä keholtasi ja mieleltäsi, niin siinä asiassa voin auttaa sinua. Jos haluat kauniimman ulkomuodon tai tähtäät kisalavoille, niin siinä tapauksessa en ole paras valmentaja sinulle. Ulkonäkö on koko prosessin sivutuote, ei se ainoa päämäärä.

 

Valmennukseni on hyvin yksilökeskeistä ja siksi valmennettavan kanssa laaditaan aina yksilöllinen suunnitelma, jonka avulla tavoitteita lähdetään toteuttamaan. Kaikki olemme erilaisia ainutlaatuisia yksilöitä. Tästä syystä kokonaisuutta rakentaessa on otettava huomioon juuri sinun tarpeesi, ominaisuutesi, vahvuudet, heikkoudet sekä mahdolliset rajoitukset. Harjoitustapahtuma voidaan toteuttaa siellä missä haluat. Lähimmällä kuntosalilla, urheilukentällä, kotonasi, toimistollasi, etc.

Opi tuntemaan kehosi paremmin. Harjoitellaan juuri sinulle sopivalla tavalla sekä tahdilla. Uskalletaan levätä ja kuunnella kroppaa. Syödään oikein, jotta kroppasi palautuu ja samalla tukee omia tavoitteitasi. Ravintovalmennuksissani kukaan ei ole koskaan joutunut punnitsemaan ruokiaan tai laskemaan kaloreitaan. Tärkeintä tässäkin löytää se oma yksilöllinen kultainen keskitie.

Mistä aloitamme?

Alkukartoitus

Veloitukseton tapaaminen, jossa esitellään palvelut ja tehdään henkilökohtainen haastattelu. Tarkoituksena saada kuva sinun tämän hetkisestä tilastasi ja kuunnella sinun tavoitteesi. Alkukartoituksen perusteella luodaan yksilöllinen valmennuspaketti sekä tarjous.

Esimerkki valmennuspaketin sisällöstä

  • Alkukartoitus
  • Alku- ja lopputestit
  • Kehonkoostumusmittaukset
  • Harjoitussuunnitelma
  • Harjoitusohjelmat
  • Harjoituspäiväkirjan analysointi
  • Ravintovalmennus
  • Ravinto-ohjelmat
  • Henkilökohtaiset tapaamiset
  • Valmentajan henkilökohtainen tuki ja seuranta

Hinnasto

Kuukausiveloitteiset valmennuspaketit

kkmainos11.jpg

kkmainos22.jpg

Yksittäiset palvelut

Tapahtuma…69€
Kesto 60min
Joka 10. veloituksetta

Harjoitusohjelmat…49€
Sis. Ohjelman läpikäynnin valmentajan kanssa

Ravinto-ohjelma…79€
Sis. Ruokapäiväkirjan, ravintoanalyysin,
ravinto-ohjelma

Kehonkoostumusmittaus…29€
Sis. Mittauksen ja testipalautteen

 

Ota yhteyttä

Täytä alla oleva lomake, niin otan sinuun pian yhteyttä!