Mentaalivalmennus


Nostetaan joukkueen suorituskyky uudelle tasolle!


Joukkueille suunnatut mentaalivalmennukset nostavat joukkuehengen lisäksi myös yksilöiden tietoisuutta omista henkisistä ominaisuuksistaan. Tehokas keino lisätä koko joukkueen suorituskykyä.

Miksi?

Joukkue koostuu erilaisista yksilöistä. Jokaisella yksilöllä on täysin oma persoonansa. Siksi on tärkeää, että jokainen yksilö huomioidaan päivittäisessä tekemisessä juuri hänelle sopivalla tavalla. Kaikilla meillä on omat vahvuudet sekä heikkoudet. Näiden tiedostamisen jälkeen yksilön on helppo kehittää itseään henkisesti sekä tämä antaa myös valmennukselle uusia toimintamalleja. Palvelu sopii kaiken tasoisille joukkueille lajista riippumatta.

Palvelua hyödyntävät jo muun muassa HIFK:n sekä Karhu-Kissojen juniorijoukkueet!

HIFK Juniors logo 2011download

Miten?

Valittavana on valmiita aihealueita. Yksittäisestä aiheesta tulee kolme tunnin mittaista luentoa koko joukkueelle. Niissä opiskellaan psyykkisiä perusominaisuuksia sekä tehdään aiheeseen liittyviä tehtäviä joko yksin tai ryhmässä.

Valittavat aiheet

TAVOITTEENASETTELU

RYHMÄDYNAMIIKKA

ITSELUOTTAMUS

MOTIVAATIO

Mentaalivalmennukset toteutetaan luentopohjaisesti. Tilaksi soveltuu esimerkiksi jäähallin pukukoppi tai liikuntahallin luentotila. Yksittäinen tapahtuma tehdään pääasiassa koko joukkueelle.

Esimerkkinä tavoitteenasettelun toteutus:

tavoitteenasettelu_selite

Hinta

Yhden aihekokonaisuuden hinta on 249€ + ALV

Hinta sisältää kolme tunnin mittaista tapahtumaa joukkueen kanssa sekä kaikki siihen liittyvät materiaalit ja tehtävät

Palvelua voidaan myös soveltaa yksilöille sekä yrityksille!

Ota yhteyttä!

Täytä alla oleva lomake, niin otan teihin yhteyttä pian!