Kehonkoostumusmittaus


Haluatko tietää kehosi suorituskyvyn ja kehosi arvot lukuina?

Kehonkoostumusmittaus vaikka kotonasi!


Haluatko tietää kehosi suorituskyvyn ja kehosi arvot lukuina?

Käytössämme on Futrex 6050 kehonkoostumusmittari. Futrex kehonkoostumusmittaus tarjoaa erittäin tarkan menetelmän arvioida valmennettavan kehonkoostumusta. Valmennettava saa tietoonsa kehon eri rasvojen osuudet, luu- ja lihasmassan, nesteiden määrän sekä arvion omasta lepoaineenvaihdunnasta. Lisäksi mittaus kertoo painonpudotuksen positiiviset terveysvaikutukset sekä havainnollistaa kuinka paljon varastoitunut energia on kilokaloreina.

Mittaukseen voidaan lisäksi yhdistää valmennettavan tarpeen ja tavoitteen mukaan verenpaineen mittaus, puristusvoimamittaukset, notkeustestit sekä kuntotestit

Futrexin ansiosta voimme tarjota asiakkaalle hyvin kattavan terveysraportin, jonka perusteella liikuntaohjelmien luominen on entistä tehokkaampaa. Kehonkoostumusmittaus perustuu infrapunamenetelmään, jonka takia se ei ole altis kehonmuutoksille, kuten nestetasapainolle. Tämän johdosta seurantamittaukset ovat huomattavasti tarkempia, sillä mittaustilanteen ei tarvitse olla täsmälleen sama kuin edelliskerralla. Infrapuna menetelmän ansiosta myös raskaana olevat voidaan mittauttaa turvallisesti.

Itse mittari on nykyaikainen ja kompaktin kokoinen. Tästä syystä mittaus voidaan tehdä missä tahansa, vaikka kotonasi! Paikka ja aika mittaukselle voidaan sopia joustavasti.

Saat mittauksen perusteella itsellesi kattavan suomenkielisen raportin, jonka lisäksi raportti voidaan lähettää PDF-muodossa sähköpostiin, jolloin se on aina saatavilla.

thumpKiinnostuitko? Ota yhteyttä!

läppäri.jpg