Jere Julkunen

IMG-20170402-WA0017Voimavarat Coaching & Wellness yhteistyöurheilija numero kaksi julki! Tervetuloa remmiin Jere Julkunen!

Jere on nuori urheilija, jolla on kovat tavoitteet uransa suhteen. Rima asetettu korkealle ja unelmaa lähdetään toteuttamaan askel kerrallaan. Nuoresta iästään huolimatta Jere on kypsä urheilija, joka on päättänyt panostaa entistä enemmän kasvaakseen kokonaisvaltaisemmaksi urheilijaksi. Kaikki ratkaisee ja kaikki yksityiskohdat otetaan huomioon. Mitään ei jätetä sattuman varaan.

Äärimmäisen huono häviäjä, joka vihaa ylikaiken häviämistä ja rakastaa ainoastaan voittamista. Tämä on ominainen luonteen piirre Jeressä. Tunne näkyy ja hän pelaa sekä harjoittelee suurella intohimolla. Tämä on jokaisen urheilijan hyve!

Fyysiseltä kooltaan Jere ei ole verrattavissa kaukalon isoimpiin fyysisiin pelotteisiin, mutta luonnetta ja henkisiä voimavaroja löytyy senkin edestä. Menee mielellään ahtaisiin väleihin, ei kaihda fyysisiä vääntöjä ja laukoo hyvin. Siinä Jeren suurimmat vahvuudet kentällä. Kopissa ei ehkä se särmin kaveri, mutta hyvä läpänheittäjä sekä liideri.

Jere on tuttu valmennettava jo hänen C-juniori vuosiltaan, joten on upeaa jatkaa tätä yhteistyötä ja tukea hänen urakehitystään parhaalla mahdollisella tavalla!

jere8Kesällä näet hänet oksentelemassa Pikku-Veskun puistossa tai hyppyrimäen rappusissa. Kovien treenien lisäksi panostamme entistä enemmän kokonaisvaltaiseen urheilijanelämään sekä henkiseen puoleen.

Lue Jerestä lisää TÄSTÄ!

 

voimavarat_coachingwellness_pieni

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s